Du underleverer, gutt. (foto: dortmund, twitter)

Hos PSV og det nederlandske landslaget har Donyell Malen til tider spilt outstanding, men tre måneder etter overgangen har Borussia Dortmund begynt å klage. Høres helt ulogisk ut? For Marco Rose og Michael Zorc handler det om tempo, tempo og mer tempo.

22-åringen Malen ble hentet fra PSV med 55 scoringer og 24 assist på 116 førstelagskamper, hos Dortmund har det blitt 1 scoring og 2 assists på 17 kamper.

Les: Er Dortmunds forretningsmodell rett og slett en katastrofe?

-Donny viser ennå ikke hva vi hadde håpet på. Han er ikke stor nok måltrussel og byr på for lite. Vi er nødt til å jobbe med ham, begynner sportsdirektør Michael Zorc ifølge Kicker.

Marco Rose setter ord på nederlenderens største utfordring.

-For Donny handler det om å bli vant til Bundesligaen, til farten og det fysiske, men han er også nødt til å jobbe med et mentale. Det er viktig at han bruker mye energi inn mot ballen så han kan komme i andre situasjoner, sier Dortmund-manageren ifølge Kicker.

Om det hjelper å «henge ham ut» etter bare tre måneder, det gjenstår å se.

Les på Popidol: Hun blir neste Bond?

Schnelle!r (foto: dortmund, twitter)

Vi er ikke vant til at en sportsdirektør og trener er så åpenhjertige om en nykommers utfordringer, men med Erling Haaland ute til rundt juletider, skjønner vi Dortmunds hastverk med å få senterforward Malen skikkelig i arbeid.

Les: Xavi starter opprydningen med Ousmane Dembélé