Dusan Vlahovic

Denne uken kunngjorde Fiorentinas president Rocco Commisso at deres store stjerne Dusan Vlahovic ikke ønsker å forlenge kontrakten. Den 21 år gamle serberen som har to år igjen av kontakten er skyhøyt oppe på ønskelisten til «alle» de store klubbene i Europa.

Så langt har Juventus, Tottenham og Manchester City gitt sine folk marsordre om å hente Dusan Vlahovic etter det ble klart at spissen Fiorentina «aldri ville selge» trolig legges ut for salg neste sommer.

Les: Arsenal legger et bud på bordet som er nesten det Club Brugge ønsker seg

Spissen, som har scoret fire mål på syv Serie A -kamper denne sesongen kan få sin drøm om å spille på Anfield oppfylt. . Tuttosport skriver at Liverpool etter de hørte om at deres favoritt ikke ville forlenge ønsker å rekruttere Vlahovic allerede i desember.

Fiorentina vet de må selge raskt hvis de skal klarer å selge for i nærheten av 900 millioner de mener Dusan Vlahovic er verdt.

Liverpool har spilt med Firmino eller Jota som nummer ni denne sesongen, til tross for at det scores mål og at de ligger på andreplass i Premier League skal angrepet styrkes. Vlahovic har spilt 84 kamper i Serie A og scoret 31 mål.

Les: Nå har ikke Solskjær noe annet valg enn å slippe løs Ronaldo