Noa Lang

Den 22 år gamle nederlandske venstrevingen Noa Lang har i lengre tid vært i søkelyset til sportsdirektører i klubber i større ligaer enn den belgiske. Lang, som nå er en rimelig fast del av landslaget var ikke med da Nederland spilte uavgjort mot Norge i VM kvalifiseringskampen på Ullevål stadion første september.

Arsenal forbereder et bud på Noa Lang som har imponert for Club Brugge, denne sesongen har han notert for fire mål og fire assists på 13 kamper med den belgiske storklubben. Dette har resultert i informasjon om interesse fra en rekke storklubber i Europa.

Les: Forlenger med supertalent og slenger på en utkjøpsklausul på 10 milliarder

Voetbal24.be opplyser nå at Arsenal forbereder et bud på 30 millioner euro, drøyt 304 millioner kroner for spilleren. Samtidig skal Club Brügge heller ha rundt 40 millioner euro, rundt 405 millioner kroner for spillerens signatur.

På mandag var Noa Land med å vinne 6 – 0 over Gibraltar på Stadion Feijenoord i VM kvalifiseringskampen som gjør at de beholder 2.poengs ledelsen over Norge i Gruppe G

Lang har for tiden kontrakt med Brugge til sommeren 2025. Han kom til Brugge fra Ajax for 6 millioner euro i sommer, etter et låneopphold med kjøpsopsjon.

Les: Hvordan ble Premier League verdens mest sette fotballiga?

Noa Lang er definitivt klart for noe større, samtidig som han har det som plommen i egget i Club Brugge. Drømmen om å en dag spille i Premier League kan bli en realitet allerede i januar.