Trippende klar. (foto: united, twitter)

Manchester United produserer sjanser men har også denne sesongen startet med scoringsvegring på topp. Anthony Marital hadde lite å bidra med i 3-1 tapet mot Arsenal, lyspunktet i søndagens kamp var tjue minutter med en dansk 20-åring.

Martial mangler sting og presisjon, på grensen til pinlig svak prestasjon i en kamp Manchester United trenger å ta poeng. Da Rasmus Højlund slapp av benken på tampen av kampen virket Man United-angrepet direkte mer farlig foran Aaron Ramsdale.

LES: Fotballens gentleman Juan Mata har signert

Goal.com beskriver innhoppet til Højlund og tenner et håp for United-supporterne.

-Uniteds største signering i sommer viste frem tempo, styrke, aggressivitet og suverent hold-up-spill, alt Martial, som har vært i klubben siden 2015, manglet. United var mye bedre med etter pause, spesielt etter at Højlund kom inn, og de trodde de hadde vunnet da Alejandro Garnacho slo til på kontringen. I stedet slo Arsenal til to ganger i tilleggstid ved Declan Rice og Gabriel Jesus, men det er i alle fall håp i form av Højlund, skrev Goal etter kampen.

Håp i form av Højlund. Det ble ingen scoring i debut-minuttene på dansken, men vi henger oss på denne analysen.

LES: Selv med Harry Kane blir det for tynt for Tuchel