Det burde ikke være en stor nyhet at den norske proffsyklisten Edvald Boasson-Hagen, han har tross alt deltatt ti ganger tidligere, men denne gangen skadet han seg i oppkjøringen og han kjører for et nytt lag.

De siste fem årene har han syklet for det sør afrikanske laget Team Qhubeka Assos før han i fjor meldte overgang til det franske laget Team TotalEnergies.

Les: Der kom første milliardbud på Harry Kane

Nordmannen har vunnet tre etapper i rittet tidligere, og den siste var tilbake i 2017. Dette blir den ellevte touren for Boasson Hagen som debuterte i rittet i 2010.

Tidligere denne måneden krasjet han i et ritt i Sveits og måtte stå over oppkjøringsrittet Tour de Suisse, men fullførte NM-fellesstarten søndag og fikk klarsignal til sommerens Tour de France mandag.

Les: Kevin-Prince Boateng hopper fra Serie B tilbake til Bundesliga

Også Deceuninck-QuikStep annonserte mandag ettermiddag at Mark Cavendish blir med til Tour de France. – Det etter noen merkelige uttalelser. – lagsjef Patrick Lefevere hadde noe helt annet å melde for bare en uke siden.

– Sam (Bennett) er ikke den sterkeste mentalt. Om alt går bra, blir han sterkere og sterke slik vi så i Tour de France i fjor. Men om det er usikkerhet og han skal ha Cavendish på hjul, så blir han nervøs, sa han da.

Bennett ble ikke tatt med på laget.