Harry Kane

Engelsk media med Sky Sports i spissen melder at de regjerende Premier League mestrene Manchester City har satt inn et ekstra gir for å signere Englands fremste målscorer gjennom en årrekke Harry Kane.

Også den britiske storavisen The Guardian melder om budet på 100 millioner pund, ca 1,2 milliarder som Tottenham skal ha mottatt fra Manchester City-leiren.

Tottenham som om dagen virrer rundt som en høne uten hode ønsker selvsagt å beholde sin største stjerne, men kjenner vi styreformann Daniel Levy rett smaker det ikke dårlig med milliardinnsprøytning på kontoen heller.

Les: Lynvingen Eden Hazard vet han er redusert til Robin

At Harry Kane vil ut å vinne trofeer har vært kjent lenge, noe han bekreftet i en podkast «Overlap» i mai: «Jeg synes definitivt det er en samtale jeg må ha med klubben. Jeg ønsker å r spille i de største kampene og oppleve de største øyeblikkene. Som i denne sesongen; jeg ser på Champions League og de engelske lagene som gjør det fantastisk der. Det er de kampene jeg ønsker å spille» a

Situasjonen for Tottenham har ikke blitt noe bedre, de har fortsatt ikke fått på plass en manager selv om de har brent igjennom en rekke alternativer, samtidig er liver i den blå delen av Manchester i fullstendig harmoni.

Les: Hakan Calhanoglu bekrefter overgang

Manchester Citys styreformann Khaldoon Al Mubarak har vært tydelig på at klubben ikke akter å være passiv på overgangsmarkedet i sommer.

Manager Pep Guardiola ønsker seg en erstatter for spissveteranen Sergio Agüero som gikk til Barcelona nylig.

27-årige Kane ble toppscorer i Premier League sist sesong. Han endte på 23 fulltreffere.

Tottenham ble nummer sju i ligaen denne sesongen og måtte se langt etter mesterligabillett.

Det er flere som ønsker seg Harry Kane, du kan egentlig bare ramse opp de som pleier å være på banen når store dealer er på gang. Bayern München, Juventus, Manchester United, Chelsea. – Unntaket er de spanske store som foreløpig ikke har meldt sin interesse.