Unai Emery. (foto: arsenal)

Andre-Frank Zambo Anguissas første mål i Villarreals 4-0-seier over Eibar på søndag etterlot et tydelig bilde på Estadio de la Ceramica. Etter at ballen suste inn i nettet, gikk Villarreal- spillerne over for å feire med sin manager, Javi Calleja.

Etter en så imponerende sesong med ansvar for Yellow Submarine (den gule ubåt) , der han har ledet dem til Europa League , melder Marca at Calleja ser ut til å forlate klubben i sommer til tross for at han har avtale ut neste sesong. Faktisk har Villarreal allerede hentet inn en erstatter – Unai Emery.

Overraskende at klubben velger å bytte ut en som har levert over forventning. – Villareal ligger på femteplass i serien, en posisjon de trolig fortsatt har når sesongen blåses av.

Les: Denne uken var Arsenal «verdens beste klubb»

Villarreal oppnådde en avtale med den tidligere Sevilla- sjefen for en tid tilbake, og hans ankomst vil bli bekreftet når sesongen er over.

Emery har vært uten jobb siden han ble sparket av Arsenal tidligere denne sesongen. Spanjolen, som også har trent Paris Saint-Germain , har tidligere hatt ansvaret for tre andre klubber i La Liga – Almeria , Valencia og Sevilla.

Les: Selvsagt får Marcelo Bielsa en egen gate