Dortmund tar budet fra Chelsea som oppvarming

Vil passe perfekt i Premier League. (foto: pulisic, twitter)

På lørdag skrev vi om Premier Leagues neste superstjerne, Christian Pulisic. Da hadde Chelsea lagt inn et bud på over en halv milliard kroner og saken skulle være biff. For Dortmund ble dette oppvarmingen.

Den offensive midtbanespilleren som knapt har rundet 20, kommer ikke til å forlate Bundesliga før sommeren, men har fått klarsignal fra Dortmund om overgang før neste sesong.

Dette fikk Chelsea til å forte seg ut med signaler om et bud på rundt seks hundre millioner, men Dortmund vet godt at det spesielt er én manager i Premier League som ikke har planer om å gi fra seg muligheten til å hente sin tidligere læregutt.

Har god tro på at det går. (foto: chelsea, twitter)

Les: 300 millioner kroner bringer Hummels til Premier League

Jürgen Klopp har ved flere anledninger snakkert varmt om Pulisic, men ifølge ESPN er Liverpool nå ute av racet. Med Mané, Firmino, Salah og Shaqiri, ville det ikke vært så mye plass for Pulisic – ennå?

Ikke plass til amerikaneren? (foto: liverpool, twitter)

Les på Popidol: Solskjær – 4 minutter med eksplosiv målkavalkade

Når vi kaster inn at Manchester United og Arsenal tidligere også har vist interesse for amerikaneren, forstår vi at Dortmund ikke har noen hast.

Ifølge ESPN har Dortmund nå lent seg godt tilbake og venter på reaksjonen hos de andre Premier Leauge-klubbene før de foretar noe. Et bud skal være varslet fra Arsenal.

Trenger nok en Pulisic mer enn Liverpool. (foto: arsenal, twitter)

Dette er ikke over ennå. Det eneste sikre er at Pulisic ønsker seg til verdens tøffeste liga og kommer dit til sommeren. Vi gleder oss, uavhengig av draktfarge.

Les: Nå jobber Solskjær steinhardt med De Gea og Martial