Ungdomsfesten fortsetter, men ikke for alle. (foto: brandt, twitter)

Når Dortmund-boss Hans-Joachim Watze bestemmer seg for det, låses døra for beilerne. Eneste nøkkel er å betale i dyre dommer for spilleren. Manchester United fikk smake på det forrige sommer med Jadon Sancho, Dortmund har ingen planer om å gjøre et unntak med Erling Haaland heller – uansett hvor keen duoen Raiola/Alfie er på overgang.

Men er det spillere som er definerte som good to go, ønsker Watze klubber velkomne inn med bud.

Les: Sikter seg inn mot to norske spillere i samme Premier League-klubb

Julian Brandt har vært på banen i 40 kamper denne sesongen, og har dermed fått tillit både av Favre og vikar Terzic. Den offensive midtbanespilleren er en av Tysklands unge stjerner, men ikke uerstattelig for Dortmund.

24 åringen ble hentet til Dortmund fra Bayer Leverkusen i 2019. Da hadde Brandt lagt inn et sterkt bidrag til Leverkusens fjerdeplass i Bundesliga. 7 ligascoringer og 11 assists fikk Dortmund på banen.

Hos Dortmund har Brandt mistet noe av teften. 10 scoringer og 15 assists på 82 kamper er sikkert noe av forklaringen på hvorfor Watzke nå åpner opp for overgang til Premier League.

Les på Popidol: Hør Ryan Adams «Do Not Disturb»

Det er tyske Bild som hevder Arsenal er, og ivrige etter å hente den tyske landslagsspilleren. Ifølge Bild kontaktet Arsenal Dortmund tilbake i januar, med plan om å legge inn et formelt bud når markedet åpner.

Arsenal har tydeligvis ikke blitt skremt av at Brandt produserer mindre, eller Havertz´og Werners brutale overgang til verdens tøffeste liga. Prislappen for Brandt ligger ifølge den tyske avisen på spiselige 20 millioner pund.

Der satt den endelig. (foto: dortmund, twitter)

Aner vi at Arteta har innsett at Martin Ødegaard er utenfor rekkevidde?

Les: Kicker: RB Leipzig har på plass ny manager