Skal bli flere anledninger til å smile. (foto: leipzig, twitter)

Borussia Dortmund startet det hele da de sparket Lucien Favre. Marco Rose ble snappet fra rivalen Mönchengladback, denne uken gjorde Bayern det tilsvarende. Hansi Flick ut, Julian Nagelsmann inn. RB Leipzig selv, velger å ikke skape mer kaos i Bundesliga.

Alexander Sørloth og gjengen har garantert ikke rukket å komme over tapet av Nagelsmann. For RB Leizpig er det viktig å skape en ro og forutsigbarhet før neste sesong så kjapt som mulig. Den nye manageren skal inn i en klubb som sender midtstopper-stjernen Upamecano og managergeniet Nagelsmann til Bayern, og trolig den neste midtbanestjernen Konaté til Livepool.

Les: Nok en toppkandiat til Tottenham-jobben trekker seg

Det er derfor overflødig å si at det haster for RB Leipzig å få in den neste styrmannen.

Ifølge Kicker er jobben allerede gjort.

Den tyske avisen hevder Red Bull-familien sender RB Salzburg-trener Jesse Marsch for å ta over etter Nagelsmann. Ifølge Kicker er personlige betingelser allerede ferdig forhandlet.

Og hvem i huleste er Jesse Marsch, spør du? Dette er mangeren som ifølge Bulinews har takket nei til jobben hos Eintracht Frankfurt og Tottenham.

Les på Engelske klubber: Første kandidat til Tottenham-jobben som sier: -Den skal jeg ha!

Er i tillegg en cool cat. (foto: rb salzburg, twitter)

Marsch har allerede erfaring med Leipzig, da han jobbet én sesong som assistent for Ralf Rangnick før amerikaneren fikk ansvaret for RB Salzburg i 2019.

Red Bull-familien har en ekstrem god teft når det gjelder spillere og managere, så vi har troen på at de gode arbeidsforholdene til Alexander Sørloth fortsetter.

Oppdatert: Og på torsdag kom bekreftelsen: Alexander Sørloth har ny sjef

Les: Sikter seg inn mot to norske spillere i samme Premier League-klubb