Har herdet seg nok i Skottland.

Det har kokt rundt Kristoffer Ajer den siste sesongen. Uttalelser fra den tidligere agenten og Solbakkens: «Nå må han se å finne seg en skikkelig liga», har ikke akkurat blidgjort gjengen hos Celtic.

Den stolte Glasgow-klubben står foran en skikkelig oppgave før neste sesong og trenger sin midtstopperkjempe. Men at Ajer blir på sin skotske post, det begynner å bli usannsynlig.

Les: Spanske media: Zidane angrer

Det er Scottish Sun som har fått nyss om at Kristoffer Ajer vil få innkalling til Premier League neste sesong. Tidligere har det vært snakket om Newcastle og AC Milan, nå er det Norwich som ser Ajer som midtstopperen som sørger for at klubben forblir i Premier League denne gangen.

Opprykket til Premier League ble klart forrige uke, nå legges planen for sommeren. Ifølge SunSport har sportsdirektøren til Norwich fått med seg Celtic-kampene de siste ukene. Med et forventet storsalg av full-back Max Aarons i sommer, fyller Norwich opp krigskassa for å konkurrere med Newcastle om Ajer.

Les på Popidol: De hotteste tilbudene fra iGaming

Alexander Tetty (vi satser på at det blir en 10. sesong hos kanarifuglene) og Kristoffer Ajer sammen i Premier League? Vi får gode Ronny Johnsen/Henning Berg-minner hos United.

For oss blir Norwich en glimrende inngang for Ajer til verdens tøffeste liga. Blir Tetty med på reisen, er dette ekstra bonus.

Les: Ex Barcelona håpefull signerer med Manchester United