Domenico Berardi

En av Italias beste midtbanespillere er nesten helt ukjent for alle unntatt «kjennere» av Italiensk fotball. – Noe av grunnen er at han holder ut med Sassuolo som inntil i høst ikke regnes som et av de store lagene i Serie A.

Den kreative midtbanespillerens agent minner verden om hvor viktig Domenico Berardi, det er med god grunn, Sassuolo ligger på andreplass mye på grunn av en bunnsolid midtbane.

Les: Manchester United overrasker med tilbud til nesten ubrukt forsvarsspiller

26 år gamle Domenico Berardi ble en del av Sassuolo sin ungdomssatsning for 10 år siden.

Agent Simone Seghedoni snakker med alfredopedulla.com om sin spiller:

«Han har hatt muligheten til å dra mange ganger, men holdt alltid ut på Mapei Stadium og nå høster alle belønningen».

«Kanskje var han nærmest å forlate i 2016, men selv da var han synkronisert med klubben og veldig glad for å være igjen slik at de kunne spille i Europa League»

“Når du debuterer i Serie A når du er 18, scorer fire mål mot AC Milan og får ansiktet ditt på forsiden av alle aviser, er det naturlig at det er mye interesse».

“Hvis øyeblikket kommer framover, vil det alltid være i full enighet med Sassuolo. Hans overføringsverdi er minst € 50 millioner, fordi Sassuolo vet hvordan man får mest mulig ut av talentene de hjelper til med å pleie, og oppnår ekstraordinære resultater. ”

“Sassuolo er virkelig en familiær atmosfære, og kanskje det er den virkelige grunnen til at vi finner spillere og klubber så perfekt synkronisert, til tross for at det ikke manglet på tilbud.

«Berardi var alltid glad for å vente og se hva Sassuolo ønsket å gjøre, og det vil fortsette å være tilfelle.»

Les: Satser på at Manchester United definerer van de Beek som overflødig

Sassuolo Calcio tar imot Inter Milan på Mapei stadion klokken 15 00.