Timothy Fosu-Mensah

Skrur du tiden tilbake til i går, ville 10 av 10 eksperter si at forsvarer Timothy Fosu-Mensah er ferdig på Old Trafford når hans avtale går ut i til sommeren. – men nå har Manchester United kommet med et tilbud om ny kontrakt.

Fosu-Mensah har vært i Manchester United siden han begynte på akademiet deres tilbake i 2014. Han debuterte to år senere, men har knapt spilt for dem siden den gang. Forsvareren har vært på utlån hos Crystal Palace og Fulham, han har vært tilbake på Old Trafford siden 2019 etter at sistnevnte opphold endte med en alvorlig skade.

Les: Sky Sports: Chelsea bruker klokelig klausulen i Thiago Silva-kontrakten

Siden han kom tilbake har Fosu-Mensah spilt bare åtte ganger – bare startet fire starter. Hans siste opptreden kom som i den i den første Champions League-kampen mot Istanbul Basaksehir og det gikk som kjent ikke spesielt bra.

Manchester United manager Ole Gunnar Solskjær har fortsatt tro på 22-åringen. Manchester Evening News skriver at han er tilbudt en ny kontrakt. – Det skal være innsatts på treningsfeltet sammen med utlånet av Diogo Dalot til AC Milan som ligger til grunn for ønsket om å forlenge.

Også veteranen Juan Mata, som har vært på Old Trafford siden 2014 har kort tid igjen av kontrakten, til tross for lite spilletid de siste årene skal både klubb og spiller være interessert i en forlengelse.

Les på Helsesjefen: Nytt senter for forskning på Alzheimers åpnet i Trondheim