Erling Braut Haaland

Borussia Dortmund som kjøpte Erling Braut Haaland for bare 20 millioner euro for litt over to år siden, kommer til å tjene stort på et salg til Manchester City. – At overgangen nærmer seg er tydelig og i dag kom nok en slags bekreftelse. Den tyske klubben har gitt Haaland fri for å konsentrere seg om fremtiden og i følge Belgiske DH har Haaland akkurat avsluttet et legebesøk.

Borussia Dortmunds sportsdirektør, Sebastian Kehl, er en slagen mann. Erling Haaland har i lengre tid vært tapt, men det blir ekstra smertefullt når klubbens største angrepsressurs begynner å pakke seg ut av byen.

Legebesøket i Brussel skal ha vært den medisinske testen som må gjennomføres i forkant av en overgang. Den belgiske avisen Nieuwsblad hevder flere ble overrasket da Haaland plutselig dukket opp på sykehuset i den belgiske hovedstaden.

Ifølge The Athletic er Haaland nå noen timer eller dager fra den definitive exiten fra klubben han har levert 85 scoringer og 23 assists på 88 kamper til.

Les: Bekreftet: Steven Gerrard har overbevist Villa-ledelsen om signeringen vi har ventet på

Borussia Dortmund har uttalt til den tyske TV-kanalen Sport1 at Haaland har fått fri til å ta seg av «personlige saker» og «konsentrere seg om fremtiden»

The Athletic melder at det er ventet at en overgang til Manchester City vil bli bekreftet i løpet av uken.

Les: De 5 beste filmene som gamblingelskere må få med seg