(foto: inter, twitter)

Inters tidligere toppscorer Romelu Lukaku er allerede igang med å score i Premier League. Nå har Inzaghi hentet inn en argentiner som skal sørge for at Serie A-mesterne ikke skal miste fart uten Lukakus bidrag (24 Serie A-scoringer og 10 assists).

Inter har allerede hentet senterforward Edin Dzeko fra Roma, nå leies second striker Joaquin Correra fra rivalen Lazio. Forrige sesong sto 27-åringen bak 8 scoringer og 4 assists i Serie A, 3 mål og 2 assists i Champions League.

Les: Cristiano Ronaldo har fått tilbudet som gir Manchester United-supporterne mareritt

Correa har gått veien fra Estudiantes til Sampdoria, så til Sevilla, før han ble hentet til Lazio i 2018.

På papiret dreier det seg om en leieavtale med kjøpsopsjon, men Correa har samtidig signert en kontrakt som løper til 2025, noe som signaliserer at Inter allerede har definert argentineren som en langsiktig løsning.

Simone Inzaghi vet utmerket godt hva han får fra Correa. Som Lazio-manager siden 2016, sto Inzaghi på post da argentineren ble hentet fra Sevilla.

Nå er det tvilsomt at Correa drar til med 24 Serie A-scoringer som Lukaku, men forventningene er likevel store til at argentineren dekker noe av krateret belgieren etterlater seg på San Siro.

Lykke til!

Les: Martin Ødegaard bør fortsette å produsere – Antonio Conte har dukket opp på lista