Det er bare i Serie A dette kan skje

Super-Mario er aldri langt unna dramaene. (foto: brescia, twitter)

Det har alltid vært en herlig røre i italiensk politikk, der kontinuitet og stabilitet er skjellsord. Altså, ikke så rent få likhetstrekk med italiensk fotball.

Forrige sesong ledet Eugenio Corini Brescia til et overraskende opprykk til Serie A. Ikke så altfor mange ukene inn i denne sesongen og etter tapet mot Verona, ble suksessmanageren sendt på hodet ut av klubben.

Rundt én måned senere var Corini tilbake og ledet klubben, da erstatter Fabio Grosso tillot seg å tape tre kamper på rad og måtte forlate stillingen.

Les: L´Equipe: City henter nå forsterkninger hos Barcelona

Og det er selvfølgelig mer.

Mario Balotelli ønsket seg hjem til Italia og endte opp hos Brescia for å kaste glans over klubbens satsning blant de store gutta. Det har ikke blitt så mange kamper, men 3 mål på 9 kamper må sies å være helt greit.

Grosso – mens han fortsatt var manager – syntes Balotelli viste for liten innsats på trening og benket Super-Mario i én kamp. Nå er Grosso borte, Corini tilbake og Balotelli på banen.

Les på Popidol: Disney avslører Star Wars hotellplaner i forkant av Rise of Skywalker

Og resultatet?

1-0 seier mot SPAL og bort fra den ydmykende sisteplassen i Serie A. Da dette er et italiensk drama er det kanskje overflødig å nevne at Super-Mario sto for scoringen.

Lenge leve italiensk fotball!

Les: Rosenborg henter inn gammel kjenning som Bjørnebye erstatter