Er ikke skremt av "flopping" i Madrid. (foto: united, twitter)

Pep Guardiola har skjønt at City-forsvaret lekker. Etter 2-1 tapet mot jyplingen Solskjær i årets kamp, ser det ut som City-manageren har skjønt at noe må skje i januar for å redde stumpene.

Nå er det ingen som skal anklage Manchester City for å være «ræva», men forventningene som klubben selv har bygd opp de siste årene, svarer ikke til det som leveres i Premier League.

Les: Det ble ingen idyll for Nicklas Bendtner

Guardiola har tidligere uttalt at det er nærmest umulig å finne tilgjengelige spillere i overgangsvinduet i januar som City har lyst på, men ifølge L´Equipe vurderer spanjolen å tilkalle hjelp fra Barcelona.

Det er Samuel Umtiti som ikke ser ut til å spille seg til fast plass hos Guardiolas tidligere arbeidsgiver. For franskmannen betyr dette at Didier Deschamps kvier seg med å ta med ham til EM uten nok spilletid.

Les på Popidol: Disney avslører Star Wars hotellplaner i forkant av Rise of Skywalker

L´Equipe hevder å vite at flere løse tråder nå skal knytes i en sterk City-knute. Umtiti drar til Manchester på en eller annen avtale, kastes inn i City-forsvaret på midten og gjør seg forhåpentligvis fortjent til nok spilletid som tilfredsstiller den franske landslagstreneren.

Høres ut som en glimrende løsning?

Men så var det dette med Umtiti og skader. 26-åringen har dessverre vist seg utsatt for skader gjentatte ganger, noe Guardiola hvertfall ikke trenger. Det har ingen hensikt å hente inn Umtiti for å dele tribuneplass med landsmann Aymeric Laporte.

Les: Zlatan har satt AC Milan på vent

Tricky, men vi tenker Guardiola tar sjansen hvis avtalen med Barcelona er god nok.