(c) Bilde AC MIlan: Gianluigi Donnarumma

Chelsea manager Frank Lampard har i det siste brukt en «gammel» mann istedenfor deres dyrekjøpte stjernekeeper Kepa Arrizabalaga. – Såpass sterk er desperasjonen etter å skaffe seg en ny toppkeeper at de har kontaktet agent Mino Raiola selv om de vet det blir ufattelig slitsomt og ender med katastrofe.

Mino Raiola har nemlig AC Milan keeper Gianluigi Donnarumma stallen.

Les: Tromsø har funnet erstatter for Marcus Holmgren Pedersen

Kepa Arrizabalagas fremtid på Stamford Bridge ser dyster ut, selv om han var tilbake til startoppstillingen i FA Cup-sammenstøtet med Liverpool etter å ha blitt droppet på grunn av sine dårlige prestasjoner og holdning og sørget for en rekke meget imponerende redninger.

Spanjolen er blitt erstattet av Willy Caballero i Premier League, men med den veteranstopperen som også ble tippet for å komme videre i sommer, er Chelsea etter en ny, etablert nr. 1.

Og etter å ha lenge vært beundrere av Donnarumma, vil nyheten om at AC Milan kan være villig til å selge sin høyt rangerte unge keeperen være et stort løft for Blues-hierarkiet. – De vet samtidig at det er Donnarumma sin agent som står bak alt bråket som gjør at han nå selges.

Les: Syv klubber skandaleagent Mino Raiola har gjort fly forbanna

Dessuten vil et salg til Chelsea skape balanse i bøkene til AC Milan, The Sun skriver at Chelsea er blant flere klubber som skal være villige til å gi 21 åringen 7 millioner pund i lønn.

Real Madrid og Paris Saint-Germain har også tatt kontakt, mens Juventus også overvåker situasjonen nøye.

Donnarumma ble superstjerne i 2015 da han debuterte førstelaget for AC Milan på bare 16 år gammel, mens hans internasjonale debut kom bare et år senere.

Unggutten har allerede spilt 190 kamper for Milan