Kieran Trippier

Denne sommerens overgangsmarked har alle de aller fleste eksperter fått mer enn godkjent for Manchester United sin del, men det var en som de fleste regnet med at Ole Gunnar Solskjær ville lande en avtale med.

Høyrebacken Kieran Trippier var en del av Diego Simeones lag som vant La Liga -tittelen forrige sesong, han spilte også tidvis glimrende i fem kamper da England nådde finalen i sommerens EM.

Les: Nabil Fekir: Det var ikke kneet som stanset Liverpool-overgangen

Av en eller annen grunn trodde sjefene på Old Trafford de skulle hente den tidligere Tottenham-spilleren for bare 10 millioner pund. Atletico oppfattet budet som frekt og ikke i nærheten av det de krever.

Nå har Manchester United åpnet nye samtaler med Atletico Madrid om en overgang i januar.

Det er forventet at samtalene intensiveres etter landslagspausen.

I midten av august kom det meldinger om at Manchester United hadde «avsluttet interessen» for 30 åringen, noe som satte fart på Arsenal som ønsket å få til en bytteavtale.

Og nå hevder den spanske publikasjonen Mundo Deportivo at Ole Gunnar Solskjær ikke gir opp Trippier, til tross for Atleticos insistering på at de må betale løslatelsesklausulen.

Mundo legger til at ‘Manchester United forventes å vende tilbake til kampen’ når overgangsvinduet i januar åpnes igjen.

Sport1 -journalisten Patrick Berger avslørte at Diogo Dalot ville bo på Old Trafford på fristdagen, sa Atletico «avvist et bud på 21 millioner euro» fra United på Trippier.

Les: Den kroatiske spissen Mario Mandzukic sier farvel med et par slitte fotballsko

Disse har kommet inn portene på Old Trafford denne sommeren.

Tom Heaton (Aston Villa)
Jadon Sancho (Borussia Dortmund)
Raphaël Varane (Real Madrid)
Cristiano Ronaldo (Juventus)