(foto: fekir, twitter)

I 2018 gikk det knapt en uke uten at Liverpool-linken til Fekir ble omtalt. Det endte som kjent aldri med overgang, der et trøblete kne fikk skylda for at Liverpool trakk seg. Fekir har fotsatt ikke kommet over skuffelsen, og prater villig om hva som egentlig gikk galt.

Kanskje ikke så rart da det i 2019 ble alt annet enn Champions League-trofé på den franske midtbanespilleren. Ikke et vondt ord om Real Betis, men det er rimelig mye Fekir har gått glipp av på Anfield.

Les: FC Midtjylland sendte Beckham hjem med sine 6 millioner dollar

-Det var en mørk tid. Jeg så en masse ting skrevet som ikke var sanne. Det ble sagt at det var kneet som stanset meg fra å komme til Liverpool, men det var ikke sant, begynner Fekir til The Times.

-Jeg dro til et fransk fotballsenter og fikk gjennomført legesjekk, og her var kneet fint. Men jeg hadde problem med agenten min. Det var agenten som var ansvarlig for at handelen ikke gikk igjennom, sier Fekir.

Kneet som skal ha stanset Liverpool-overgangen, har vært på banen i 74 kamper for Real Betis siden overgangen i 2019 og vært delaktig i 12 scoringer og 13 assists.

Agent, kne, eller tilfeldigheter. Liverpool-toget har uansett forlatt perrongen for godt. Vi ønsker Fekir lykke til videre på sin fotballreise i grønt.

Les: Tallene viser vi alle undervurderer Antoine Griezmann