Den beste spilleren i fotballens historie vil overta Real Madrid

1764
El Clasico blir eksamen. (foto: real, twitter)

Det er Sevilla som leder La Liga for øyeblikket foran tre giganter som slettes ikke er komfortable med at de ligger foran. Det er ikke bare at Sevilla sin nye manager Pablo Machín har gjort en kjempejobb, det er også slik at Real Madrid, Barcelona og Atletico Madrid har hentet mindre poeng enn vanlig som gjenspeiles i tabellen.

  • Sevilla: 8. kamper og 16.poeng.
  • Barcelona: 8. kamper og 15 poeng
  • Atletico Madrid: 8. kamper og 15. poeng.
  • Real Madrid: 8.kamper og 14.poeng.
  • Laudrup vil ha Real Madrid-jobben

Real Madrid sin nye manager Julen Lopetegui opplever massiv kritikk og mange medier melder at han ikke er mange poengtap unna å få fyken. -En som skal ha fått det med er den danske fotballlegenden Michael Laudrup.

Les: Mourinho får massiv støtte fra fotballeksperter før Chelsea-kampen

Ifølge den spanske TV-stasjonen Telemadrid skal Laudrup – som spilte for Los Blancos mellom 1994-1996 – selv ha kontakt storklubben og sagt at han vil ha jobben.

Michael Laudrup som har vært manager i en lang rekke klubber siden han la opp som aktiv spiller skal ha ringt til Real Madrid sin sterke mann president Florentino Pérez, og sagt han er klar fra jul.

Les: Wenger: «Jeg kommer tilbake 1. januar»


Den tidligere Barcelona og Real Madrid-angriperen har de to siste sesongene vært manager Qatar laget Al Rayyan.

Den danske legenden som nå har ferie kjenner spansk fotball meget godt i tillegg til sin karriere som aktiv har hat for noen år siden vært manager både for Getafe og Mallorca.(Han har også vært manger for Brøndby, Spartak Moscow, Swansea City og Lekhwiya)

Hans talent og fotball IQ har ingen argumentert i mot, med flere spillere, inkludert Andrés Iniesta, kaller Laudrup den beste spilleren i fotballens historie.

Les: Manchester United vil komme Real Madrid i forkjøpet med et gigantbud

Laudrup har selv benektet ryktene om hans angivelige interesse overfor nyhetsbyrået Ritzau, hvor han sier at «jeg aldri ville gjort noe sånt mot en kollega».