Er han the special one for United? (foto: united, twitter)

Flere begynner nå å bli stive i beina etter å ha sittet på gjerdet og vente på at Jose Mourinho får sparken. På lørdag kommer den ultimate testen for den tidligere Chelsea-treneren. Nå får han massiv støtte fra flere Premier League-eksperter.

Når vi snakker om eksperter, dreier det seg her om virkelige eksperter. Det vil si kapasiteter som vet hva som foregår ute på gressmatta når det smeller til for alvor.

Og på lørdag kommer det garantert til å smelle. Jose Mourinho skal lede sine tropper mot en gnistrende god Eden Hazard, som bare venter på å ydmyke forsvarsspillerne til United.

Har skumle planer foran møtet mot United. (foto: chelsea)

Hvem tror du kommer seirende ut fra Stamford Bridge? Place your bet på LeoVegas sport. Denne Premier League-helgen økes oddsen i kampene til Chelsea, Tottenham og Liverpool.

Selv om den lille United-kjempen Paul Scholes nylig langet ut mot Jose Mourinho og hevdet at selv Messi ville ha slitt med å få til noe på dette laget, er det flere United-legender som står opp for Mourinho.

RYAN GIGGS

-Jeg mener at Mourinho skal beholde jobben. De går for tiden gjennom en tøff periode, men hvis de skifter trener nå, kan de like gjerne komme i samme situasjon om ett, eller to år.

(foto: giggs, twitter)

WAYNE ROONEY

-Jeg vet at Jose får mye av skylden, men som jeg sa for noen uker siden: Det er spillerne som nå må stå frem.

Slutt å klag på treneren. (foto: rooney, twitter)

GARY NEVILLE

-Jose Mourinho er en av de beste managerne i verden. Jeg tenker at en hvilken som helst annen manager ville ha slitt hos United, med måten klubben drives på og hvordan den har håndtert overganger og rekruttering.

PHIL NEVILLE

-Jeg mener at United har den riktige manageren som kan håndtere denne type situasjoner.

(foto: chelsea, twitter)

Er portugiseren den rette? Maurizio Sarri og Chelsea skal uansett gjøre alt de kan for å sende Mourinho og United ydmyket hjem på lørdag.

Sted: Stamford Bridge

Tid: Lørdag, 13.30

Klubber: 2. plass møter 8. plass i Premier League