Manchester United vil komme Real Madrid i forkjøpet med et gigantbud

1031
Lucas Hernandez mener det er viktig å se både til høyre og venstre før han kaster ballen.

Jose Mourinho var desperat etter å signere en sentral forsvarer i sommer, men Uniteds styre nektet å betale det som var prisen for spillere som Harry Maguire, Toby Alderweireld og Jerome Boateng.

Manglende spillerkjøp er også noe av konflikten mellom Manchester United ledelse og den portugisiske manageren.

Les: Alle 30 nominerte til Ballon d’or 2018 er nå offentliggjort!

Manchester United har angivelig gjort et mammutbud for å signere Atletico Madrid-stjernen Lucas Hernandez. – Etter en dårlig start på sesongen med 14 baklengsmål har Jose Mourinho klart å overbevise bremsekloss Ed Woodward om at skikkelige penger må legges på bordet for å få et forsvar å regne med.  I følge Marca ble Lucas for alvor et populær etter å ha forsvart Frankrike i VM på utmerket vis i sommer. – Avisen skriver at nå har Manchester United ikke bare møter utkjøpsklausulen på 80 millioner euro, men også lokker med å doble hans nåværende lønn.

Også Manchester City og Real Madrid er også forstått å ha lagt bud for 22-åringen som er fleksibel på hvilken posisjon han kan spille på. Franskmannen, som fikk sin debut på førstelaget i 2014, kan nå velge og vrake blant Europas største klubber.

I sommer stod Real Madrid og banket på døra, til den franske avisen RMC sa han da: «Jeg fulgte ikke så mye med på det. Jeg var 100 prosent forpliktet til min klubb og hadde nettopp fornyet kontrakten min. Da min agent fortalte meg at Real Madrid var interessert sa jeg at jeg ikke kunne gjøre det».