Paul Pogba hinker av banen etter 10 minutter. Manchester United lå allerede under 1 - 0 da Jesse Lingard løper ut på Anfield.

I går fikk Manchester United nok en gang juling av Liverpool som er fantastisk mye bedre enn Ralf Rangnick sine gutter. Cristiano Ronaldo valgte å stå over kampen fordi han er i sorg og ingen gikk inn og tok ansvaret for å score mål.

Den franske superstjernen Paul Pogba skadet seg i kampen mot Liverpool. Nå spår Gary Neville at spilleren slutter i sommer. «Det kan ha vært de siste minuttene vi så til ham i Manchester United-drakten, sier han i Sky Sports sin sending.

Paul Pogba gikk av banen skadet etter ti minutter i 4-0-tapet mot Liverpool på Anfield i Premier League. Fansen var ikke imponert, på vei ut av banen satte de i gang en pipekonsert.

Les: Aleksandar Mitrovic sin gullfot sender Fulham tilbake til Premier League

Tidligere Manchester United-spiller Gary Neville at det kan ha vært Pogbas siste opptreden i klubben, ettersom stjernen har en utløpende kontrakt.

– Det kan ha vært de siste minuttene vi så til ham i Manchester United-drakt

Trener Ralf Rangnick bekrefter at Pogba går glipp av de neste kampene.

– Han fikk en skade i leggmuskelen, sier han og fortsetter:

– Det er ikke den samme skaden som Fred hadde og som går over etter en uke. Jeg er redd han ikke vil være klar for Arsenal og Chelsea.

Manchester United møter Arsenal neste lørdag og deretter venter Chelsea torsdag neste uke i Premier League. United ligger på sjetteplass i ligaen.

Les: Blir den best betalte i Premier League

Pogba, som har en utløpende kontrakt, ryktes hovedsakelig å være aktuell for en overgang til Juventus og Paris Saint-Germain etter sesongen.