Fulham manager Marco Silva hylles etter opprykket til Premier League var klart

Den 27 år gamle serbiske målmaskinen Aleksandar Mitrovic har virkelig blomstret opp etter han i samarbeid med Fulham manager Marco Silva finpusset sin angrepsteknikk og ble en ren spiss. – Hans lagkamerater i Fulham vet nøyaktig hvor de finner han og det har gitt svært gode resultater, spesielt siste halvdel av denne sesongen hvor retur til Premier League har blitt mer og mer sannsynlig.

I går kjørte Fulham over Preston 3 – 0 og ble med det klare for Premier League igjen. – Fulham kunne allerede i påsken ha sikret opprykket med seier mot Derby, men tabelljumboen overrasket og vendte fra 0-1 til 2-1-seier. De fikk heller ikke hjelp da Nottingham Forest slo West Bromwich 4-0 mandag.

Les: Blir den best betalte i Premier League

Mitrovic rundet 40 mål

Det betød at Fulham selv fikk muligheten til å ordne Premier League-billetten i hjemmemøtet med Preston, og denne gangen skulle det ikke glippe.

De hvitkledde ledet 3-0 til pause. Aleksandar Mitrovic gjorde det første og tredje målet, mens Fabio Carvalho sto bak det andre.

Fulham var i en årrekke en del av Premier League-miljøet, men rykket ned etter 2013/14-sesongen. Det ble comeback i 18/19 og 20/21, men klubben greide ingen av gangene å holde seg på trygg grunn.

Craven Cottage-laget har denne sesongen til tider herjet med motstanderne. Serielederne hadde allerede en luke på seks poeng til tabelltoer Bournemouth foran tirsdagens kamp. Spesielt har Mitrovic vært sentral for suksessen med sine 40 mål på 40 kamper.

Les: «Ingen Manchester United-spillere gode nok for Liverpool-laget!»