Er slutt på oppringninger fra Maradona. (foto: tottenham, twitter)

Vi har blitt så vant til det bitre ansiktet til José Mourinho når han forklarer verden hvorfor noe ikke går hans vei. Så da en pragmatisk The Special One forklarer hvorfor Jürgen Klopp må senke blodtrykket, da blir vi litt satt ut.

Forrige uke var Liverpool-manageren ute og ba/oppfordret/krevde at TV-gigantene BT og Sky måtte slutte å legge lørdagskampene midt på dagen da klubbene som spiller ute i Europa knapt har kommet seg etter midtukekampene i Champions League og Europaligaen.

Les: Danske Thomas Delaney er ute i kulden i Tyskland, men er varmt ønsket i England

På søndag skal Tottenham møte Chelsea i en ekstremt viktig kamp. Chelsea har unnagjort CL-kampen sin på tirsdag, mens Mourinhos menn skal ut i Europaligakamp så sent som torsdag. Men i motsetning til Klopp, har Mourinho innfunnet seg med tingens tilstand.

-Jeg kom til Premier League i 2004. Så alt det han (Klopp) vet fra 2015, vet jeg fra 2004. Det endrer seg aldri. Vi skal bare venne oss til det. Det er sånn det er, begynner Mourinho ifølge Reuters.

Som tydeligvis har det som plommen i egget på toppen av Premier League-tabellen.

-De (Chelsea) var heldige med kamp på tirsdag. Det er ikke nytt, det skjer alltid. Vi visste at vi skulle spille på torsdagen da vi kvalifiserte oss til Europaligaen, så vi klager ikke, avslutter Mourinho.

Er dette vår Mourinho? Når portugiseren er i dette humøret og styrer all energi på spillet, da blir det virkelig skummelt for konkurrentene.

Les: Everton raider en av de største Premier League-rivalene