Nicklas Bendtner og Arsene Wenger fra de dager da de pekte i samme retning.

Norges landssalgssjef Lars Lagerbäck er en enormt dyktig kar, som har spesialisert seg på den delen av trenergjerningen. Faktisk har han ikke trent et klubblag siden sluttet for Hudiksvalls ABK i 1989. Siden da har han ledet, Sverige (fra U21 og oppover), Nigeria, Island og nå Norge.

Vi har ikke kvalifisert oss til verken EM eller VM sluttspill og det er det vi ønsker. At Norges fotballforbund i løpet av helgen har kontaktet den ny sparkede FC København treneren Ståle Solbakken er en selvfølgelighet, men nå er det i ferd med å dukke opp en ny mulighet.

Les: Manchester City har ikke glemt Lionel Messi

Nicklas Bendtner som er en vinnerskalle av rang har ambisjon om å bli fotballtrener, såpass seriøst tar den tidligere Arsenal, Juventus og Rosenborg stjernendet at han har meldt seg på trenerkurs i desember. – I tiden med Arsenal var han nært på managerlengede Arsene Wenger, man skulle tro han plukket opp et triks eller to fra den franske professoren.

Det holder ikke for den 32 år gamle fotballstjernen å lege kjendis i en tv dokumentar, han vil ut der det skjer. Hans ambisjon er å bli fotballtrener og Norge trener noe fullstendig nytt og utradisjonelt hvis vi skal nå et sluttspill.

«Ambisjonen min er å bli fotballtrener, og jeg begynner på kurs i desember. Jeg må ta eksamenene mine først, men heldigvis har jeg mange venner i fotball hvor jeg kan få erfaring», sier Bendtner til The Guardian og fortsetter:

«Bortsett fra min sønnens fødsel og ønske om å tilbringe tid sammen med ham, er det ingenting som gir meg større glede enn å spille fotball. Det er vanskelig for øyeblikket på grunn av coronaen. Hvis det er en sjanse til å spille, vil jeg se på det. Hvis det ikke er muligheter, forbereder jeg meg til neste kapittel».

Les: Bestod legesjekk i går nær spektakulær januar overgang

Dumt Bendter som i sin karriere har spilt 421 klubbkamper og har scoret 116 mål ikke er norsk, da kunne han vært spillende landslagssjef.