Darwin Nunez

For nesten fire år siden fikk Manchester United angriper Edinson Cavani spørsmål om hvem han så på som det neste store som kunne overta for han på Uruguay sitt landslag i fremtiden. – Uten å tenke seg om startet han å skryte om Darwin Nuñez.

Benfica hentet Darwin Nuñez for to somre siden fra Almeira for 24 millioner euro, det kan vise seg å være det smarteste den portugisiske klubben har gjort på veldig lenge.

Les: Blir den best betalte i Premier League

Den 22 år gamle spissen har fått sportssjefer i alle de store klubbene til å sperre øynene etter å ha bøttet inn mål denne sesongen og har gjort en svært imponerende innsats i Champions League. Totalt har Darwin Nuñez scoret 33 mål på 38 kamper så langt.

Det har vært interesse en stund, men den siste tidens flotte prestasjoner har presset opp prisen, Record melder at Benfica håper å kunne presse opp prisen til én milliard.

Velkomstilbud: 20 i odds på at Manchester United vinner kveldens kamp mot Liverpool

En lang rekke klubber har tidligere blitt oppgitt å være interessert i Nuñez, inkludert Bayen Munchen, Paris Saint-Germain, Chelsea og Manchester United. En interesse som Benfica ønsker å kapitalisere på.

Les: Zinedine Zidane er på vei ut av feriemodus

Benfica ønsker nå å kunne presse prisen over 100 millioner euro, drøyt én milliard kroner, fra laget som ønsker å kjøpe 22-åringen til sommeren.

Darwin Nuñez har kontrakt til juni 2025.