Bodø/Glimt stjerne Erik Botheim har akkurat kommet på plass i russiske Krasnodar, nå får spissen en ny manager som også vet hvor målet står. Tyske Daniel Farke var i sin tid spiss med spill for en rekke klubber nedover i divisjonene i Tyskland. – De siste fire årene har han ledet Jojo laget Norwich opp og ned mellom Premier League og Championship.

Nå tar 45 år gamle Farke over Krasnodar på en kontrakt frem til sommeren 2024.

Les: Alexis Sanchez viste verden hva som skjer når du setter en chilensk løve i bur!

Farke ble i fjor høst fjernet som manager i Norwich etter en brutal start på comebacksesongen i Premier League. Det har for øvrig ikke gått så mye bedre med Norwich etter han fikk sparken, redningen, Mathias Normann har vært ute med skade.

Normann har slitt med bekkenproblemer i høst. 27. november måtte han forlate banen etter 35 minutter i kampen mot Wolverhampton. – Håpet er at han skal vende tilbake i spill etter operasjon før jul forholdsvis raskt selv om en dato ikke er satt.

Bodø/Glimt er ikke bare Norges beste lag, på banen, pengene strømmer inn i klubbkassa. Krasnodar betalte 80 millioner kroner for Botheim, pluss prestasjonsbaserte bonuser på 20 millioner.

Les: Plasserer James Milner på samme ekstreme hylle som Ronaldo

Det russiske laget ligger på femteplass etter 18 runder i hjemlig serie. Opp til tabelltopp Zenit St. Petersburg skiller det ni poeng.