Ekstremutøveren. (foto: liverpool, twitter)

De to spillerne er i utgangspunktet så ulike som det går an. Cristiano Ronaldo har gjennom hele karrieren stått på podiet i smoking og mottatt utallige priser for sin personlige innsats , først for Manchester United, så Real Madrid, hos Juventus det samme. Samtidig har portugiseren skrevet seg inn i historiebøkene som landslagsspiller. James Milner er arbeidshesten som har gitt angrepsspillere som Ronaldo muligheten til å skinne.

Den engelske landslagsspilleren har vært på reise innom Leeds, Swindon (utleie), Newcastle og Aston Villa, men det var først i 2010 at gjennombruddet kom for alvor. Hos Manchester City var midtbanespilleren med på hente to Premier League-titler og ligacuptrofeet til den lyseblå delen av Manchester.

Se La Liga, Bundesliga, Serie A, Ligue 1 og mye mer på UnibetTV

Fra 2015 ble James Milner hentet inn til Liverpool, og skulle være med på den store transformasjonen tilbake til noe stort på Anfield, ledet av Jürgen Klopp. Milner har siden vært Liverpool-managerens lojale nøkkelspiller, og har i en alder av 36 vært på banen i mer enn halvparten av Liverpools kamper så langt i sesongen. Når de røde skal opp mot de tøffeste motstanderene som Manchester City, Chelsea eller Atletico Madrid, da sørger Klopp for at Milner er på banen.

Cristiano Ronaldo hylles for sin ekstreme fysiske form, jevnaldrende Milner plasseres nå på samme hylle.

Den tidligere fysioterapeuten hos Manchester City, Paul Webster, jobbet fem år med Milner i løpet av årene på Etihad Stadium, og forteller historien om en ekstremt fit spiller.

-Når jeg ser ham spille nå, er det som tiden ikke har beveget seg, han er nå (fysisk) som han var for ti år siden, begynner Webster til Goal.

Alltid på. (foto: liverpool, twitter)

-Jeg så ham (Milner) mot Chelsea, og han var trolig den best trente på banen. Han virker ung, han virker fit, han har trolig 8 % kroppsfett eller noe helt ridiculous, fortsetter Webster.

Som bare har én spiller i Premier League å sammenligne med.

-Han er litt som Ronaldo. Jeg har aldri jobbet med Ronaldo, men kjenner folk som har gjort det, og jeg får det samme inntrykket her. Det er alle de små detaljene som teller inn… Det er de små tingene de gjør hver eneste dag som skaper totalpakken. James rører ikke alkohol, han er ekstremt nøye på hva han spiser, måten han disponerer tiden på er perfekt, han har mål der han ønsker å bli sterkere og mer fit for hver eneste måte, avslutter Webster.

The no-brownie man.

Denne helgen kan vi få muligheten til å se mer av ekstremutøverne James Milner og Ronaldo.

Lørdag, 15. januar: Aston Villa – Manchester United

Søndag 16. januar: Liverpool – Brentford