Fungerer også godt som klatrestativ. (foto: brentford, twitter)

Etter tre kamper i verdens tøffeste liga har Thomas Frank erfart at overgangen fra Championship har gått bra, på tross av tre store forskjeller.

Er du over åtti år og har vokst opp rundt fotballklubben Brentford i den vestlige delen av London, har du mulighet å huske forrige gang klubben var i øverste divisjon. For resten av befolkningen i distriktet Hounslow er opprykket etter forrige sesong noe helt nytt. Thomas Frank har først som assistent, så som hovedtrener fra 2018 ledet klubben til noe virkelig stort.

Les: Overgangssagaen om Messi endte i PSG

Og det fortsetter. 2-0 seier i åpningskampen mot Arsenal var bare begynnelsen. Tiendeplass etter tre kamper i verdens tøffeste liga tyder på at Frank, Ajer og gjengen har knekket noen koder.

Frank trekker frem tre ting som har bragt Brentford inn i en ny verden.

-Ja, det er et par stykker (forskjeller fra Championship). Det ene er selvfølgelig kvaliteten på spillerne og lagene man møter. Den er selvfølgelig markant større enn i Championship, og det er også i forhold til tempo i spillet. Når det går raskt, så går det virkelig raskt, begynner Frank til Bold.

Men er Brentford-spillerne riktig forberedt, trigger dette også en egen kvalitetsheving.

-Det man kan se, er at spillerne spiller på et markant høyere nivå enn vi har opplevd tidligere, fortsetter Brentford-mangeren.

Les på F7: Living Library: – Her kan du «låne» et menneske

Kvalitet og tempo i kampen, det er to. Og den tredje?

-En tredje ting er selvfølgelig hele maskineriet. Sirkuset, ikke bare med medier, men hele opplegget. Det er enorm opptakt til kamp, under kampen og etter kampen. Da kan man godt se at man har gått opp til noe stort som er world wide.

Let´s take em, lads. (foto: Brentford, twitte)

Tempo, kvalitet, sirkus. Thomas Frank har ledet Brentford elegant gjennom første del av transformasjonen. Kristoffer Ajer har truffet blink, no doubt about it.

Les: Juventus-direktøren lufter ut om Ronaldo-exiten