Juventus er servert. (foto: real, twitter)

Zinedine Zidane blir fortsatt sett på som et ikon i Juventus-drakta fra perioden på slutten av 1990-tallet. Nå jobber klubbpresident Andrea Agnelli for å utnytte Zidanes status og det personlige forholdet til franskmannen for å friste Real-manageren til Torino.

Det skulle ikke mye motgang til for Maurizio Sarri før det snakkes om at heller ikke han har tyngden til å gi Juventus muligheten til å kysse det største trofeet av dem alle.

Zidane har kontrakt med Real Madrid frem til juni 2022, men ifølge Daily Mail har Juventus begynt å posisjonere seg for en Zidane-exit fra Madrid allerede til sommeren.

Les: Paul Pogba med tidenes U-sving

For selv om Real-president Florentino Perez og Zidane har gjensidig respekt for hverandre, skal det være såpass mye som skurrer i kulissene på San Bernabeu.

Og hvem står i Torino med åpne armer?

Christiano Ronaldo, selvfølgelig. De to har et tett forhold, og med Zidane bak Ronaldos tre Champions League-tittler på rad, er portugiseren neppe i tvil om at Zidanes har vinnerteft nok til å gi Juventus det sårt etterlengtede trofeet.

Rent oppspinn eller ild til røyken?

Når vi slenger inn at Mauricio Pochettino og Max Allegri sitter og venter på tilbudet med stor T og at begge tidligere har vært inne i bildet når Real Madrid har jaktet manager, da begynner dette å se ut som et realistisk scenario.

Hvis Zidane lar seg friste.

Les: Alisson ute av rollen som redningsmann for Liverpool