Skuer mot... Ja, hva skuer du egentlig mot, Paul? (foto: pogba, twitter)

Etter å ha jobbet hardt med å være fullstendig uinteressert for å tvinge igjennom en overgang så fort som mulig har den franske superstjernen Paul Pogba plutselig snudd.

Det arbeidet som manager Ole Gunnar Solskjær har gjort i Manchester United har begynt å virke, såpass bra går det at den som vi minst kunne tenke oss ville være positiv har latt seg imponere og godt kan tenke seg å fortsette.

Les: Sport: Philippe Coutinho kan returnere til Anfield

Siden Paul Pogba kom fra Juventus for mer penger enn noen andre i historien tilbake i 2016 har han vært langt unna å levere på samme nivå som i Italie, ei heller i nærheten av de prestasjonene han viste i VM for frankrike.

Juventus ønsker å hente franskmannen tilbake og Real Madrid har vist sin interesse. – Pogba og hans drittsekk agent Mino Raiola har gjort alt for å gjøre alle så slitne at de vil la han gå uansett pris til sommeren.

Juventus skal allerede være enige med Paul Pogba om personlige betingelser, men nå er ting i ferd med å endres. – Etter at Bruno Fernandes kom på plass har nr 9 rollen blitt løst på perfekt vis, så det er slettes ikke sikkert Ole Gunnar Solskjær trenger Pogba lenger.

The Sun skriver at Pogba begynner å like ideen om å fortsette på Old Trafford, han liker å vinne nemlig.

Les på Popidol: Tommy Tokyo hadde ikke sluttet likevel

Manchester United er på femteplass i Premier League, bare tre poeng bak Chelsea, United er også gjennom til de siste 16 i Europa League hvor de vil møte den østerrikske siden LASK og torsdag kveld slo de Derby for å komme seg videre til FA Cup-kvartfinale.

Avisen skriver det er signeringen av en spiller, i Bruno Fernandes, og den potensielle ankomsten til en annen, i Jadon Sancho, som har mest overbevist Pogba om Uniteds ambisjon og brakt frem tidenes U-sving.

Pogba kraftig imponert over innvirkningen Fernandes har hatt på laget siden han ankom fra Sporting Lisboa; den portugisiske stjernen som scoret tre ganger i sine tre siste kamper og er en av de aller beste i Premier League.

Pogba skal ha lyst til å spille på et lag med både Fernandes og Sancho, men med bare litt over et år igjen av avtalen med Manchester United trenges det en god dose med reparasjonsarbeid overfor medspillere, ledelse og fans og et «løfte» om å gjøre sitt beste på og utenfor banen.