Liverpools Schmeichel. (foto: liverpool, twitter)

Liverpool hentet inn Alisson for å sikre at klubben hadde en bauta som kunne avgjøre de viktigste kampene. I returkampen mot Atletico Madrid der Liverpool ikke har råd til å slippe inn mål på Anfield, er det Adrian som trolig skal stanse Diego Simeones menn.

Og det er ikke noen lystig statistikk-lesning. Spanjolen hjalp Chelsea til ledelsen etter en skikkelig brøler (selv om Klopp skyldte på ballens egenskaper og Willians teknikk), og har holdt nullen i to av ti kamper denne sesongen.

https://youtu.be/BZESxjqOz0A

Les: Sport: Philippe Coutinho kan returnere til Anfield

Vi lar Klopp fortelle om situasjonen som igjen kan tvinge Liverpool til å måtte sette sin lit til Adrian.

– Alisson hadde en liten hendelse før kampen, men vi trodde ikke det var noe. Planen var at han skulle sitte på benken i den kampen, men så tenkte vi «hvorfor ta noen sjanse?» og utelot ham fra troppen. Dagen etter sendte vi ham til MR-undersøkelse, og de fant noe, så nå er han ute, sa Klopp på fredagens pressekonferanse.

Hva fant de?

– Det er en liten muskel i hofteregionen. For vanlige folk ville det ikke spilt så stor rolle, men for en profesjonell keeper er det hemmende. Vi får vente og se angående neste uke, avslutter Klopp.

Det lukter ikke akkurat en Alisson-retur til Atletico kampen.

Les: Politibetjenter snoket i Nicklas Bendtners personopplysninger