Dag-Eilev Fagermo fikk den etterfølgeren han håpet på

(c) Bilde: Odd Ballklubb: Jan Frode Nornes

Etter en årrekke i Odd ble deres hovedtrener Dag-Eilev Fagermo fristet av å ta jobben som Hovedtrener i Vålerenga. – Tilbake i skogen i Telemark en klubb som trengte en ny leder.

Fagermo sin venn og assistent gjennom flere år var først midlertidig hovedtrener, men idag fikk Jan Frode Nornes ansvaret permanent.

Les: Paul Pogba ber på sine knær om ny avtale og mer penger

Jan Frode Nornes som har vært assistenttrener i Odd siden 2008 kjenner klubben naturlig nok veldig godt og vil sømløst ta klubben videre. – Et av kjennetengene til Odd er at de er solide og leverer «over budsjett, men samtidig er litt kjedelige.

Styreleder Trond Haukvik er fornøyd med valget noe han forteller om på Odd sine sider:

«Dette er den viktigste ansettelsen en fotballklubb gjør. Dette har vært en grundig prosesss og vi ønsket den beste kandidaten til å føre klubben videre. Da er det ekstra hyggelig at den mannen vi ender opp med, er en som kjenner klubben godt, en dyktig fagmann og en om kan bygge videre på det sportslige fundamentet Odds Ballklubb bygges på. Vi vet også at Nornes er en teambygger som kan det beste ut av våre spillere. Gjennom den siste perioden som fungerende hovedtrener har han allerede vokst seg inn i rollen.»

Tore Andersen har ledet prosessen og arbeidsgruppen for å finne ny hovedtrener. «Jeg er ikke i tvil om at Nornes har de kvalitetene som er nødvendige for å være hovedtrener i en eliteserieklubb. Vi har stor tillit til at Jan Frode kommer til å utvikle klubben videre»

Les: «To eksempler hvorfor Jude Bellingham bør unngå Old Trafford»