«To eksempler hvorfor Jude Bellingham bør unngå Old Trafford»

Jude Bellingham

Simon Jordan ble i sin tid søkkrik på å selge mobilabonnementer og istedenfor å sløse det bort slik mobilgrunder Idar Vollvik gjorde han en noen vellykkede investeringer, blant annet med å kjøpe fotballklubben Crystal Palace.

Nå bruker han klubbens erfaringer med Manchester United som bakgrunn for sitt råd om at Jude Bellingham som i praksis er pakket og klar for en overgang fra Birmingham burde bli «hjemme».

Les: ESPN: United har intensivert jakten på supertalentet

Crystal Palace største stjerne Wilfried Zaha sitt mislykkede opphold på Old Trafford brukes som et eksempel.

En rapport har hevdet at Bellingham ble invitert til Red Devils ‘Carrington treningskompleks på mandag og ble vist rundt på eiendommen av seniorklubbens tjenestemenn.

I samtale med talkSPORT, advarte den tidligere Crystal Palace-eieren Jordan unggutten om å flytte til Old Trafford ved først å trekke frem saken om det tidligere Eagles-prospektet John Bostock.

Les på Popidol: Dolly Parton vil tilbake på førstesiden av Playboy: «Puppene er de samme»

Bostock meldte overgang Tottenham i 2008 etter å ha startet som et stort talent i Palace, men han ble til slutt fristilt i 2013 etter fem lån.

«En ung spiller på 16 år, jeg vet at han er et enormt talent, og jeg vet at folk snakker om ham på samme måte som de snakket om Wayne Rooney,» sa Jordan om Bellingham.

«Jeg hadde et «barn» i Crystal Palace som det ble «hypet» opp som het John Bostock, og meldte overgang til en antatt større klubb Tottenham, mot råd fra de fleste fornuftige mennesker rundt ham».

«Han spilte ikke for Harry Redknapp, karrièren gikk i «sakte fila» og han kommer først tilbake til engelsk fotball for Nottingham Forest 10 eller 12 år etter hendelsen.»

Jordan fremhevet også saken om Zaha, som flyttet til United i 2013 før han dro tilbake til Sør-London på permanent basis to år senere etter to utlån med Eagles og en tredje med Cardiff.

«Wilfried Zaha kunne ikke gjøre det 19 år gammel, og denne gutten er 16 år»

«Selv om jeg forstår dynamikken i det, er jeg også til en viss grad urolig for det.»

Bellingham har scoret fire mål og assistert tre andre i 35 championship kamper denne sesongen.