Man of the Match. (foto: southampton, twitter)

Den skotske lufta har tydeligvis gjort 27-åringen veldig godt. På onsdag var det klart for å dra på seg engledrakten i den engelske ligacupen og vise Ralph Hasenhüttl at han har en plass på laget.

Newport var aldri noen trussel mot Premier League-klubben, men dette skal ikke ta fra Elyounoussi cred for å ha stått for nesten halvparten av scoringene i 8-0 seieren.

Les: Bild: Krevde 500 millioner i årslønn

Venstrevingen la opp til 2-0 målet for Nathan Tella, og sto selv for showet i andre omgang. Da smalt det inn to scoringer fra Moi med syv minutters mellomrom, tre minutter etter pause: 4-0, 5-0.

Southampton-spillerne Broja og Redmond plusset på, før Elyounoussi selv kunne feire med kampens siste scoring.

Dermed var de tre første scoringene i Southampton-drakta på plass, et glimrende utgangspunkt for å minne Hasenhüttl om at Moi skal med i ligakampene.

Digg!

Les: Tottenham har truffet surfebølgen: Vinner kamper på banen – og på overgangsmarkedet