Marquinhos

Man trenger ikke være fotballprofessor for å vite at det blir store huller igjen i et forsvar når spillere som Raphaël Varane og Sergio Ramos drar videre. Real Madrid som har fått ting til å virke under Carlo Ancelotti er fullstendig klar over at noe må gjøres for å kunne hente hjem Champions League trofeet.

Konkurransen er knallhard, som alltid egentlig, men i år er det flere som fremstår som sterke, blant annet Manchester United og Paris Saint-Germain har benyttet sommeren meget godt. (De to klubbene er mottagere av Raphaël Varane og Sergio Ramos)

Les: I trøbbel? Bare å kalle på Luis Suarez

Nettopp Paris Saint-Germain har spilleren som Real Madrid er ute etter, den 27 år gamle midtstopper Marquinhos. President Florentino Perez skal være villig til å møte den franske storklubbens forlangende på 75 millioner euro.

Det virket som en sannsynlig overgang til tross for at Marquinhos har det som plommen i egget og ikke ønsker å forlate Paris. – Et hinder til dukket opp, RMC Sport meldte Real Madrid får seriøs konkurranse fra Chelsea.

Chelsea skal ha vært klare til å tilby 100 millioner euro og de er villige til å vente til i sommer i motsetning til Real Madrid som ønsker seg en overgang allerede i vinter.

Les: Ronald Koeman lever farlig