Festen som aldri startet er over.

Før mandagens kamp mot Granada var spansk presse med Marca i spissen enige om at de neste tre kampene i La Liga ville avgjøre manager Ronald Koeman sin skjebne. – Etter det skuffende uavgjort resultatet var manageren ute med beskjed om at Barcelona måtte finne sin egen stil, og forklarte at de ikke har spillerne til å spille tiki-taka lenger.

Nederlenderen uttrykte sin mening om at hans lag hadde spilt bra og antydet en stilendring i klubben. – Statistikken fra uavgjort kampen viser at det allerede er endring, men det spørs om Ronald Koeman får tiden som trengs for å gjøre endringer om til suksess.

På torsdag møter Barcelona Cádiz CF, et lag som de i ni av ti tilfeller skal slå. Nå er det slettes ikke så sikkert, noe som synes i oddsen –Cádiz CF 6:24 Barcelona 1:56– satt akkurat nå. Levante som de møter på søndag er på en positiv bølge med syv poeng på de siste tre kampene. Barcelona 1.36 Levante 7:50

Barcelona president Joan Laporta har foreløpig «fredet» Ronald Koeman, selv om han ikke er spesielt begeistret for den mer engelske spillestilen med crossballer inn foran mål fremfor spill på små flater. – Mandag kunne vi ifølge Opta se 54 crossballer, 45 av dem i spill og 16 av dem servert av Sergio Dest.

Det er lett å være enig med Ronald Koeman at man ikke kan spille som før uten Lionel Messi, du kan ta frem din egen notatblokk og se Barcelona kampene og andre kamper i La Liga på direkte på UnibetTV – Gratis!.

«Barcelona i dag er ikke den samme siden som for åtte år siden,» minnet Koeman alle på etter kampen, som om det ikke allerede var gjort klart.

Den siste gangen Barcelona prøvde så mange crossballer, var i november 2016 mot Malaga. Da ble det 55, premiert med et tamt 0-0 resultat.