Marquinhos

Det virker som om ideen Kylian Mbappe etter Real Madrid fikk et rungende nei til 2 milliarder kroner i sommer er lagt på is. – Real Madrid har under Carlo Ancelotti spilt på seg selvtillit og leder La Liga foran de regjerende mestre Atlético Madrid.

Manageren ønsker ikke å gå etter de mest spektakulære navnene, men heller fylle igjen de opplagte hullene i laget.

Det er tydelig at Real Madrid har hatt problemer i forsvaret i starten av sesongen, etter det villede tapet av Raphaël Varane og Sergio Ramos er Carlo Ancelotti overbevist om at David Alaba (selv om han er svært god) ikke er nok til å konkurrere om Champions League -titler igjen.

Oddsen for at PSG skal vinne Champions League i år er lave, men det er mange som kan stikke av med tittelen i år. Når vi snakker om odds vil du kanskje besøke norske casinoer. Oddsen kan være litt mot deg, men du kan nok like det likevel.

Fichajes skriver at listen over forsterkninger er forholdsvis lang: Pau Torres, Milan Škriniar, Matthias Ginter og Antonio Rüdiger er alle interessante for Los Blancos, men favoritten skal være Marquinhos. Den brasilianske midtstopperen vil også være den dyreste av de fem.

Prisen skal imidlertid ikke være et problem, skriver Goal. Real Madrid må være villig til å bruke store penger for Marquinhos 2022. Prisen sies å være 75 millioner euro.

Les: Hva gjorde Sir Alex Ferguson til verdens mest suksessrike fotballtrener

Les: Etter krisestarten hoster Juventus opp et gigantbudsjett. Først ut engelsk landslagsmidtbanespiller!