Chelsea tapte første runde mot FIFA

Det er ekstremt strenge regler for Premier League klubber når det gjelder signering av utenlandske spillere under 18 år. Chelsea har blitt nektet å registrere nye spillere før januar 2020 for å ha brutt denne regelen.

Chelsea er ikke enig og har anket dommen og bedt om oppsettende virkning slik at de kan registrere nye spillere mens de venter på en endelig avgjørelse.

Les: Zinedine Zidane lar seg ikke skremme av innkjøpskarantenen

Det har FIFA nå avslått, melder BBC.

«Chelsea er forbauset over avgjørelsen til ankekomiteen i FIFA om ikke å sette forbudet på vent under ankebehandlingen. Etter det klubben forstår har det alltid skjedd i lignende saker tidligere. I dette tilfellet blir Chelsea forskjellsbehandlet sammenlignet med andre europeiske klubber»

Les på Popidol: Den forsvunne diamanten fortsetter å selge

Chelsea kan komme til å anke FIFAs avgjørelse til Idrettens voldgiftsrett (CAS).

Chelsea har kjøpt spillere under 18 år. London-klubben har også fått en stor bot, på 600 000 sveitsfranc, som er cirka 5 millioner kroner. FIFA har etterforsket klubben og peker annet overgangen til Lyon-spiss Bertrand Traore, som ble hentet til Chelsea i 2013.

Les: Velger å selge verdens dyreste keeper

Det engelske fotballforbundet (FA) har også fått bot, på rundt 4 millioner kroner.

Det er ikke første gang en europeisk storklubb har blitt nektet å kjøpe spillere. Barcelona, ​​Real Madrid og Atletico Madrid – har alle fått kjøps-forbud. Det ga tidligere Chelsea spiller Diego Costa store problemer og en ufrivillig pause da han ville tilbake til Atletico Madrid.

Det er få som tror Chelsea vinner frem med anken, så planen om å skyve innkjøpsstoppen et vindu lykkes ikke.