Fingrene av fatet. Trenger ikke pengene, men ungdommen.

Til tross for at Chelsea slo Malmö FF i Europa ligaen og at egentlig helt frem til det siste har vært ekstremt fornøyd med sin manager  Maurizio Sarri er ikke 6.plassen i Premier League godt nok. – Klubben som er kjent for å bytte ut managere raskt er igang med samtaler omkring ny manager og den som er tettest på et den franske suksessmanageren og i  sin tid en av verdens beste spillere Zinedine Zidane. 

I forhandlingene med den tidligere Real Madrid manageren har de tilbudt han i tillegg til en hemmelig, men trolig enorm lønn å kunne kjøpe spillere for 200 millioner pund eller ca 2,2 milliarder kroner.

Les: Engelsk media: Zidane sier ja – hvis to krav oppfylles

Nå skjønner vi hvorfor Chelsea har anket en sak de umulig kan vinne

FIFA har nå dømt Chelsea til innkjøps karantene i to innkjøps-vinduer fordi de har kjøpt spillere som har vært for unge. Ifølge The Sun blir ikke franskmannen skremt vekk av saken med overgangsnekten blåtrøyene har fått hengene over seg. – Chelsea har anket avgjørelsen og håper med den å få utsatt karantenen i et vindu og la Zidane gå berserk på spillermarkedet da.

Les: Chelsea straffes knallhardt

Med store kjøp i sommer vil de kunne «slappe» av og flyte på gammelt fett i to vinduer.

Også fire andre Premier League-klubber kan bli ilagt lignende straffer for å bryte reglene for signeringer av ungdomsspillere, hevder Daily Mail.

Les på Popidol: Er dette nye Batman?