Abramovich fra en eller annen kamp der Chelsea vant.

Det har ikke vært lett å være russisk milliarder i England de siste årene og det har fått Chelsea eier Roman Abramovitsj til å trekke seg mer tilbake og legge ut klubben for salg. 

Nå kan det virke som om det har roet seg litt og at han har begynt å «delta» mer i hva som foregår på Stamford Brigde.

Les: «Kepa Arrizabalaga er vår førstekeeper»

Hendelsen i Ligacupfinalen mot Manchester City skal ha plaget den søkkrike russeren så mye at han har bestemt seg for å igjen være aktiv eier.

Chelsea manager Maurizio Sarri reagerte kraftig da keeper Kepa Arrizabalaga nektet å bli byttet ut mot slutten av ekstraomgangene. Den unge målvakten lå nede med krampe, men kom seg på beina og strittet mot bytteplanene på sidelinjen.

Chelseas italienske manager ble så forbannet på verdens dyreste keeper at han holdt på å forlate stadion før kampslutt. Det endte med at Kepa fikk stå straffesparkkonkurransen, som City vant 4-3. Selve kampen endte 0-0.

Kepa Arrizabalaga ble kjøpt av Chelsea for 800 millioner kroner i fjor sommer fra Atletic Bilbao og de ga han en avtale over 7 år.

Les: Manchester Evening News: Isco kommer til byen!

Den absurde situasjonen skapte store overskrifter etter finalen, og mange kritiserte den spanske keeperen for ikke å respektere managerens avgjørelse.

Det hele skal ifølge Daily Star ha fått Abramovitsj til å ville selge keeperen. Investoren skal ha gitt klar beskjed til klubbens ledere om å finne en klubb som vil kjøpe keeperen når overgangsvinduet åpner i sommer.

Flere engelske medier har nå begynt å fundere på hva dette betyr for manager Maurizio Sarri, noen sier det er et tegn på at vinden er iferd med å snu og at Sarri får fornyet tillit, mens andre mener det ikke er noen sammenheng. Imagemessig trenger Chelsea å sitt litt lenger på sine managere slik at det ikke blir regel at litt motgang og du er ute.