Denne gangen uten skumping. (foto: chelsea, twitter)

Røyken har lagt seg på Stamford Bridge og United reiste hjem tre poeng rikere. For Chelsea ble dette en kamp der teknologien heiet på United.

Nå skal vi alltid ta det med en neve salt når det tapende laget uttaler seg etter kamp, men Chelsea-kapteinen er rimelig intens når han kritiserer hele systemet rundt VAR.

United vant 2-0 på mandag, men med til historien hører også to annulerte Chelsea-mål , det ene fordi Cesar Azpillicueta skal ha skumpet borti Brandon Williams.

Les: Pogbas agent sender en drittpakke til Solskjær

Vi lar Chelsea-kapteinen forklare situasjonen fra gressmatta.

-Det som skuffer meg med VAR er at beslutningene blir tatt av en dommer som sitter i et rom og kikker på en skjerm. Det bør være dommeren på banen som går ut til skjermen og tar beslutningen, sier Azpilicueta ifølge Daily Mail.

Men hvordan hadde dette hjulpet Chelsea, Azpilicueta?

-Ved Zoumas mål dyttet jeg Williams, men Fred dyttet meg først, så jeg kunne ikke gjøre noe annet. Dommerne på banen så ingenting. De kan i det minste gå ut til skjermen, så har vi en beslutning i løpet av 30 sekunder. Det er dommeren på banen som skal ta beslutningene, avslutter Chelsea-kapteinen.

Nå er det ikke alle er enige i at Azpilicueta måtte dytte bort Williams, men Chelsea-kapteinene har et poeng i at det hele kompliseres med at dommeren på banen blir umyndiggjort i enkelte situasjoner.

Men sånn er nå engang reglene. Det er bare å svelge tapet, krumme nakken og be om at VAR spiller i blå drakt neste gang det blir nødvendig.

Det var ikke akkurat noen færre diskusjoner rundt dommeravgjørelser i pre-VAR tiden.

Les: Når fire etterlengtede hendelser skjer samtidig, da blir det tre poeng til United