Bryr seg mindre om motstanderne.. (foto: united, twitter)

Det må bli litt kaotisk når Manchester United og Chelsea møter hverandre og så mye står på spill. Mandagens Premier League kamp skuffet oss heller ikke. For United ble det spesielt fire ting å ta med seg, i tillegg til deilige tre poeng på Stamford Bridge.

Anthony Martial våknet til live etter 330 Premier League-minutter uten scoring og satte inn den viktige 1-0 scoringen – på assisten United-supporterne har ventet på: Wan-Bissakas.

Når Harry Maguire i tillegg setter inn sin første Premier League-scoring i det 66. minutt – på corner fra Bruno Fernandes – da kan Solskjær slippe frem det store gliset.

Les: Barcelona kan hente Dembele-erstatter, men må gjøre det fort og gæli

Og gliset ble større med vissheten om at seier mot Chelsea har bragt United opp fra niende til syvendeplass, nå tre poeng bak Chelsea på den vidunderlige fjerdeplassen.

– Det var mange ting som fungerte. I hvert fall de viktige øyeblikkene gikk vår vei. Vi var ikke spesielt god med ball, der synes jeg vi var direkte svak i perioder. Men vi forsvarte oss veldig godt, og så har vi kvalitet i spillerne. Bruno (Fernandes) gir oss en ekstra dimensjon i både dødball, skudd og scorer nesten på frisparket på innsiden av stangen også, så vi er glad for å ha fått ham inn, sier Solskjær etter kampen til TV2.

Les: Pogbas agent sender en drittpakke til Solskjær

Martial, Wan-Bissaka, Maguire, Fernandes, tre poeng. 5 gode ting å glede seg over.

Neste søndag kommer Watford på besøk for å teste United om de er klare for å vinne mot andre enn toppklubbene.

Les: Suverene Liverpool har et stort fortrinn i Champions League