Var en av de få som ikke fikk ørefik av Evra denne søndagen . (foto: united, twitter)

Mens vi andre gleder oss over tre deilige poeng på Stamford Bridge, bruker Mino Raiolo tiden på å dele sin eder og galle.

For agenten betyr det mindre om United lykkes, så lenge klienten hans fortsatt står utenfor moroa. Og det gjør Pogba så til de grader. Ankelskaden har sendt franskmannen helt ut av sesongen, der han nå nærmest har blitt glemt av supportere og presse.

Det skal selvfølgelig agent Raiola ikke ha noe av. Nylig gikk han høyt ut og fortalt verden om at «du skal ikke se bort i fra at Pogba returner til Juventus, så».

Les: Når fire etterlengtede hendelser skjer samtidig, da blir det tre poeng til United

Solskjær har holdt seg rimelig nøytral når det gjelder agentens mange uttalelser, men denne gangen klarte han det ikke. Pogba er Manchester Uniteds spiller, ikke Raiolas, kom det fra United-manageren.

Noen som forventet at Raiola ikke tok invitasjonen?

Ikke denne karen, nei. Her skulle verden vite hva han mente om en sånn umenneskelig kommentar.

-Man kan ikke eie et menneske lenger. Jeg håper ikke at Solskjær antyder at han holder Paul som fange, skrives det fra agenten på instagram.

Hadde han gitt seg der, hadde vi bare smilt av barnehageutspillet til Raiola, men selvfølgelig fortsetter italieneren med en verbal drittpakke.

-Kanskje jeg har vært for snill med Solskjær. Han bør huske hva han fortalte Paul i sommer. Jeg tror Solskjær har andre ting han burde bekymre seg for. Det ville i hverfall jeg, hvis jeg var ham, avslutter Raiola.

Solskjær har andre ting han burde bekymre seg for.

Les: Når fire etterlengtede hendelser skjer samtidig, da blir det tre poeng til United

Var det her vi burde legge til litt skummel musikk i bakgrunnen for å skape den rette stemningen?

Dette blir bare teit. Akkurat nå håper vi United skal slippe å måtte forholde seg til Raiola for evig og alltid, om det så måtte koste en Pogba-exit.

Les: Suverene Liverpool har et stort fortrinn i Champions League