Byttemiddel. (foto: chelsea, twitter)

Vi har skrevet nok om hvordan Chelsea og Lampard ikke makter å få den fordømte ballen i mål i Premier League den siste måneden. Derfor er dette en dommedagsfri artikkel, en ren hyllest til de blå.

Det hele startet med et Timo Werner-opplegg til Tammy Abraham og kaboom etter 11 minutter. 1-0 til hjemmelaget i FA Cup-kampen mot lille Luton.

Les: Har lagt 15 millioner på bordet for Kasper Junker

Seks minutter senere innlegg fra Reece James, heading Abraham og svusj. 2-0 til hjemmelaget. Så kjempet Luten seg likevel til en scoring før pause (har lovet å ikke si noe negativt om Chelsea i dag…). Femten minutter før slutt dro Abraham til med sin tredje for dagen og sendte Frank Lampard inn i sin første pressekonferanse på lenge der han faktisk ikke skulle forsvare seg.

Les på Engelske klubber: Ingen FA-Cup for Ødegaard

(Vi har bevisst ikke nevnt at Timo Werner hadde en litt uheldig opplevelse fra straffemerket).

Dette er dagen vi skal glede oss sammen med Chelsea over 3 scoringer og seier.

Les: Mirror: Chelsea har funnet Lampard-erstatter i Premier League