Mye stemte, men ikke nok.

Ryktet har gått om at Chelsea-eier Abramovich har satt igang samtaler med arbeidssøkerne Max Allegri og Thomas Tuchel. Som vi tidligere har skrevet, blir dette høl i hue. Disse to gutta løser lite hos Chelsea på kort eller lang sikt. Mer interesant blir det derfor når en ny kandidat kommer på banen – fra Premier League.

Brendan Rodgers kom nok noen år for tidlig til jobben hos Liverpool da han ble hastehentet inn som erstatter til legenden Kenny Dalgliesh. Liverpool var mentalt klar for å bygge seg opp til en ny storhetstid, men var trolig likevel ikke helt klar.

Les: Derby fortsetter på Rooney-bølgen

2013/14 sesongen kunne vært startskuddet for en langtidsjobb for Rodgers på Anfield, men to fattige poeng bak Manchester City visket ut det faktum at Rodgers ledet Liverpool til 101 Premier League-scoringer denne sesongen, det meste for klubben siden 1895/96-sesongen. Rodgers ble også kåret til LMA Manager of the Year Award som første Liverpool-manager i kåringens 20-årige historie.

Så kom Jürgen Klopp i 2015. Et Champions League -og et Premier League-trofé senere er Brendan Rodgers en fotnote i Liverpools historie om oppbygningen mot en ny rød æra.

Les på Engelske klubber: Ingen FA-Cup for Ødegaard

Rodgers slikket sårene sine og valgte å rømme over grensa til Skottland. Her inntok han helterollen hos Celtic, der supporterne slapp å kjenne på følelsen av å tape mot byrivalen Rangers. Så kom tilbudet fra Premier League.

Vi visste alle at dagen Rodgers fikk muligheten til å komme tilbake til riktig klubb og pynte på historien sin i verdens tøffeste liga, da ville han sporenstreks si ja. Likevel følte Celtic-supportere seg forrådt og såret.

Rodgers reiste sørover til suksess med Leicester, Celtic måtte se at de gjorde seg gradvis mer sårbare overfor Rangers og fotballtrerrieren Steven Gerrard.

Summen av det Rodgers fikk til hos Liverpool – men ikke huskes, måten han gjorde Celtic nærmest uslåelige på, og nå to poeng bak toppen i Premier League med Leicester, det fortjener respect.

Så da The Mirror hevder at Brendan Rodgers er satt opp på lista over kandidater til å rydde opp etter Lampard, kan vi ikke lenger stritte imot at Big Frank kan bli historie på Stamford Bridge.

Vi tror også Brendan Rodgers er pragmatikeren som gjør det samme da han forlot Celtic «i stikken». Han velger veien som kan bringe ham helt til topps.

Les: Rafael Benitez er ferdig i Kina – nå skal det bli liv i Premier League!