Kasper Junker (foto: glimt)

En bakdel med å «overraskende» vinne serien er at man blør spillere til større klubber i utlandet. – På den positive siden, klubbkassen fylles hvis de som jobber med kontrakter gjør jobben sin. Serie A klubben FC Crotone har det vanskelig som nykommer i Serie A, de må gjøre noe drastisk for å overleve på øverste nivå i Italia.

Ingenting er bedre enn å hente sist Eliteseriens toppscorer, Kasper Junker. Crotone har store problemer med å score mål, de befinner seg absolutt sist med bare 12 poeng etter 19.kamper. – I følge VG har Bodø/Glimt mottatt et bud på 15 millioner kroner. Vi synes det er forbløffende lite, Sporten erfarer at en rekke klubber ønsker seg den 26 år gamle spissen.

Les: David Moyes rasende over Declan Rice avgjørelse

Bodø/Glimt har blitt det perfekte springbrettet ut i Europa

Kasper Junker sin karriere tok egentlig først av da han kom til Bodø/Glimt før sist sesong, dansken hadde vært på utlån hos Stabæk fra AC Horsens. – Flere av Bodø/Glimts profiler har tatt steg store steg til større klubber, Philip Zinckernagel spiller nå for Championship klubben Watford og Jens Petter Hauge herjer i Serie A for AC Milan.

Les: Manchester Uniteds toppmål er klar