Andrea Belotti

Timo Werner er offisielt en flopp, ikke bare for Chelsea, men også etter han bommet på åpent mål for Tyskland i VM kvalifiseringskampen mot Nord-Makedonia også i sitt hjemland. – Werner «sendte» seg selv på straffetrening, men ble hentet tilbake på topp i lørdagens kamp mot bunnlaget West Bromwich.

Det ble ingen mål på Timo Werner og et ydmykende 2 – 5 tap for Chelsea.

Les: Timo Werner «innvilget» nordmakedonsk statsborgerskap

De som fortsatt var i tvil om at Chelsea ville forsøke å gjennomføre et salg av Timo Werner i sommer er ikke det lenger, Chelsea manager Thomas Tuchel har satt inn et ekstra gir for å finne erstatter og lagt Andrea Belotti inn på lista. Erling Braut Haaland er nevnt, men lønnskravet på 600 000 pund i uka og det faktum han har Mino Raiola som manager torpederer den interessen. Chelsea eier Roman Abramovich har lovet å aldri ha noe med manageren å gjøre igjen. – Det utelukker også Romelu Lukaku.

Les: Maks uflaks for Pulisic

Torino-spissen Belotti har hatt en ny fruktbar sesong, har har scoret 11 mål og gitt seks assist på 25 Serie A kamper. – Corriere Granato melder at Chelsea er en av fire interesserte Premier League lag.

Høyflygende West Ham, Jose Mourinho’s Spurs og Carlo Ancelotti’s Everton følger spissen tett. Belotti har en utkjøpsklausul på 85 millioner euro. Imidlertid, med bare et år igjen av kontrakten vil kan trolig selges for mindre.

Hans lønn er neppe noe problem heller. Som Torinos best betalte tjener Belotti £ 35 000 i uken – penger som Chelsea komfortabelt kan mer enn doble.

Les på F7: Dette er ikke en spiller verdt 3 milliarder!